Условия за ползване

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между интернет страницата action-section.com (наричан по-долу action-section.com) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн action-section.com (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на action-section.com (с изключение на линка към настоящите "Общи условия") се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия".

action-section.com е собственост на

Екшън Секшън ЕООД - дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

гр. София, Лидице 6

Идентификационен номер: 203341197;

РЕГИСТРАЦИЯ

Можете да поръчате от action-section.com като гост или като регистриран потребител.

За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо. При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия"”, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате, че сте запознат с и приемате настоящите условия.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които предоставяте на action-section.com ще бъдат използвани единствено и само във връзка с Вашето обслужване като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен/промоционален бюлетин (кратко телефонно съобщение - sms, или електронна поща - email), абонаментът,  който можете да отмените по всяко време. action-section.com гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за цели различни от горе упоменатите.

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от action-section.com 24 ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. Ще бъдете уведомени чрез e-mail за получаването и потвърждаването на Вашата поръчка. Наш оператор ще се свърже с Вас само в случай, че има усложнение с поръчката Ви.

Системата за покупки отразява наличността на артикулите към актуалния момент на проверката, предвид динамиката в стокооборота е възможно определени артикули и аксесоари към тях, публикувани и фигуриращи на сайта като „налични“ към момента на поръчката, да бъдат изчерпани при заявката и да не могат да бъдат доставени. При всички случаи, action-section.com потвърждава възможността / невъзможността за доставка на заявената през Оn-line системата стока.

Възможно е параметрите (срок/начин на доставка и др.подобни) на направена поръчка чрез Оn-line системата да бъдат променени, като action-section.com се задължава да съобщи на Потребителя за направените промени на предоставения от него e-mail и/или телефон за контакти и/или по друг подходящ начин.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти, които сте поръчали, плюс цената за доставка.

- Цената за доставка при поръчки на стойност до 99,00 лв. включително е 3.80лв.

- За поръчки на общо стойност над 99.00 лв. доставката е безплатна.

В определени промоционални периоди доставката може да бъде безплатна за всички поръчки.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

- Един или повече от поръчаните артикули не е наличен; при такива обстоятелства представител на action-section.com ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове;

- Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен;

- Погрешен телефон за връзка с клиента;

В случай на проблеми при доставката по причина на action-section.com, ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи. Клиентът покрива евентуални допълнителните разходи, в случай, че той е отговорен за възникването им.

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Поръчаните стоки се заплащат с пощенски паричен превод - при получаване на поръчката плащате на куриера цялата дължима сума;

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Ако сте размислили или не сте съвсем доволни от покупката си в рамките на  30 (Тридесет) дни от получаването на стоката можета да върнете или замените неизползваната стока при спазени следните условия:

- предоставен е официален документ за покупка – квитанция за наложен платеж,пощенски паричен превод, фактура и др.

- фабричният вид на стоката не е нарушен

- стоката не е използвана

- всички фабрични етикети не са  повредени

- стоката трябва да бъде в оригинална опаковка

Разходите по връщане на стока са за сметка на action-section.com

ПРОЦЕДУРА ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

1. Попълнете формата в раздел: ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ → Връщане на продукти или се свържете с нас на посочените телефони или чрез e-mail на info@action-section.com за да ни уведомите, че искате да върнете поръчани от Вас артикули.

2. Наш представител ще Ви посочи адрес, на който да ги изпратите.

След като ги получим, наш представител ще се свърже с Вас на посочения от Вас телефон, за да уточните по какъв начин да Ви бъде възстановена сумата. Вариантите са следните:

1. По Ваша банкова сметка.

2.Пощенски париченпревод.

Законовия срок за възстановяване на платената от Вас сума е 14 дни.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

За всякакви въпроси, неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания може да се свържете с наш служител на посочения e-mail/телефон за връзка.