Меню
Your Cart

Клюнове и аксесоари

Brand: Camp
Alpina Leash е техничен темляк съвместим с почти всеки пикел. Размера на каишката за китката се регулира много лесно, което е много полезно в условия ..
46.00 лв. 29.00 лв.
Brand: Cassin
Инженерите на Cassin са създали уникална система от ремъци за сечива. X-Gyro използва вирбел с патентован дизайн, който позволява на всяко рамо да се ..
108.00 лв. 92.00 лв.
Brand: Camp
Класически каучуков предпазител за клюна и лопатката на пикела, който предотвратява нараняването на екипировката..
14.00 лв.
Brand: Cassin
Оптимизиран чук проектиран за сечивата на Cassin X-Dream и X-Dream Alpine. Съвместим с новите модели клюнове X-Dream Ice Pick и X-Dream Mixte Pick.Съв..
44.00 лв.
Brand: Cassin
Клюн с Т-рейтинг за сечивата X-Dream и X-All Mountain на Cassin. Специално оптимизиран за най-доброто възможно представяне на техничен лед. Новият мно..
88.00 лв.
Brand: Cassin
Клюн с Т-рейтинг за сечивата X-Dream и X-All Mountain на Cassin. Проектиран да доставя оптимално балансирано представяне, както на техничен смесен тер..
88.00 лв.
Brand: Cassin
Total Dry Pick е нов клюн за сечивото X-dream на Cassin. Оптимизиран е за максимално добро представяне при драй тулинг в надвеси и състезания. Total D..
88.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Нашият сайт използва бисквитки
Използваме „бисквитки“, за да може нашият сайт да функционира правилно, за да персонализираме съдържанието и рекламите, за да предоставим функции за социалните мрежи и за да анализираме нашия трафик. Лични данни