Меню
Your Cart

Сечива и пикели

Brand: Cassin
X-All Mountain е сечиво създадено да се справи с всяко предизвикателство, което можете да срещнете в голямата планина.  Балансът и геометрията му..
351.00 лв.
Brand: Cassin
X-Dream е сбъдната мечта за любителите на катеренето със сечива. Дизайнерите на Cassin са успели да създадат невероятна комбинация от напълно оптимизи..
450.00 лв.
Brand: Cassin
X-Dream Alpine е алпийският вариант на невероятният модел на Cassin X-Dream. Версията Alpine използва същият иновативен дизайн и геометрия, но добавя ..
480.00 лв.
Brand: Cassin
За X-Light дизайнерите на Cassin са използвали доказаните от времето компоненти и форма на главата на X-Dream и X-All Mountain, но в съчетание с ..
312.00 лв. 249.00 лв.
Brand: Camp
Със супер здрава конструкция на главата и дръжката, Alpina на Camp e правилният избор за пикел за употреба на труден алпийски терен. Уникалната глава ..
274.00 лв.
Brand: Camp
В Corsa Alpine Дизайнерите на Camp са използвали ултралеката алуминиева дръжка на Corsa в комбинация с изцяло стоманена глава за възможно най-добро пр..
166.00 лв. 139.00 лв.
Brand: Camp
Corsa Nanotech на Camp e най-съвременният пикел за алпинизъм на пазара. Конструкцията му е съчетание от хиперлек алуминий и подсилени със стомана Sand..
244.00 лв. 195.00 лв.
Brand: Camp
Neve e класически планинарски пикел с клюн от Хромова стомана проектиран за лесно забиване в твърд сняг и агресивни самозадържания. Отличава се със св..
140.00 лв. 112.00 лв.
Brand: Camp
Alpina Leash е техничен темляк съвместим с почти всеки пикел. Размера на каишката за китката се регулира много лесно, което е много полезно в условия ..
46.00 лв. 29.00 лв.
Brand: Cassin
Инженерите на Cassin са създали уникална система от ремъци за сечива. X-Gyro използва вирбел с патентован дизайн, който позволява на всяко рамо да се ..
108.00 лв. 92.00 лв.
Brand: Camp
Класически каучуков предпазител за клюна и лопатката на пикела, който предотвратява нараняването на екипировката..
14.00 лв.
Brand: Cassin
Оптимизиран чук проектиран за сечивата на Cassin X-Dream и X-Dream Alpine. Съвместим с новите модели клюнове X-Dream Ice Pick и X-Dream Mixte Pick.Съв..
44.00 лв.
Brand: Cassin
Клюн с Т-рейтинг за сечивата X-Dream и X-All Mountain на Cassin. Специално оптимизиран за най-доброто възможно представяне на техничен лед. Новият мно..
88.00 лв.
Brand: Cassin
Клюн с Т-рейтинг за сечивата X-Dream и X-All Mountain на Cassin. Проектиран да доставя оптимално балансирано представяне, както на техничен смесен тер..
88.00 лв.
Brand: Cassin
Total Dry Pick е нов клюн за сечивото X-dream на Cassin. Оптимизиран е за максимално добро представяне при драй тулинг в надвеси и състезания. Total D..
88.00 лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
Нашият сайт използва бисквитки
Използваме „бисквитки“, за да може нашият сайт да функционира правилно, за да персонализираме съдържанието и рекламите, за да предоставим функции за социалните мрежи и за да анализираме нашия трафик. Лични данни