Меню
Your Cart

Туристическа екипировка

Brand: Lowe Alpine
За почитателите на ретро стила Lowe Alpine представят Adventure 20. Макар и с носталгичен вид, тази раница притежава всичко необходимо за модерни прик..
195.00 лв. 135.00 лв.
Brand: Lowe Alpine
Дишащи гръб и кръстен колан с технология FormKnit™Регулиране на дължината на гърба от вътрешността на главното отделениеКръстен Колан с много удобно р..
348.00 лв.
Brand: Lowe Alpine
Дишащи гръб и кръстен колан с технология FormKnit™Регулиране на дължината на гърба от вътрешността на главното отделениеКръстен Колан с много удобно р..
348.00 лв.
Dorango АS 30+5 - раница за туризъм
Outlet
Brand: Karrimor
Dorango AS 30+5 на Karrimor е раница със семпъл външен вид и много скрити таланти. Системата на гърба Airspace осигурява целодневен комфорт и минималн..
118.00 лв. 59.00 лв.
Brand: Cassin
Eghen 22 e технична раница проектирана за скоростни изкачвания по дълги скални, ледени и смесени маршрути. Дъното  ѝ е изработено от супер здрава..
194.00 лв.
Brand: Cassin
Eghen 35 на Cassin e лека и технична раница проектирана за скоростни изкачвания по дълги скални, ледени и смесени маршрути. Дъното  ѝ е изработен..
194.00 лв.
Brand: Lowe Alpine
За почитателите на ретро стила Lowe Alpine представят модела Guide 25. Макар и с носталгичен вид, тази раница притежава всичко необходимо за модерни п..
195.00 лв. 135.00 лв.
Klettersack 30 - раница за града
Outlet
Brand: Lowe Alpine
За почитателите на ретро стила Lowe Alpine представят Klettersack 30. Магнетична смес от  носталгичен вид и модерна функционалност, тя притежава ..
195.00 лв. 97.00 лв.
Brand: Camp
M30 на Camp е идеалната раница за еднодневни приключения. С размер от 30 литра, който е достатъчен за всичко необходимо и направена от Robic 100 Mini ..
254.00 лв.
Brand: Camp
Новата CAMP M45 е идеално профилирана за технични изкачвания, при които алпинистите използват една и съща раница за подхода и катеренето. Кръстният ко..
274.00 лв.
Brand: Camp
Първоначално проектирана да задоволи нуждите на състезателите по ски алпинизъм, Rapid е отличен избор и за нормален ски туринг. Системата за носене на..
220.00 лв.
Brand: Camp
Roxback е идеалната раница за спортно катерене, която се предлага в комплект с постелка за въже Rocky Rope Tarp. Уникален за нея е дългият цип, който ..
156.00 лв. 139.00 лв.
Brand: Camp
Ski Raptor е резултат многогодишния опит на инженерите и атлетите на Camp в създаването на най-модерната и лека екипировка за ски алпинизъм и фрирайд ..
332.00 лв.
Brand: Camp
X3 Backdoor e идеалният избор както за продължителни състезания по ски алпинизъм, така и за стандартни ски турове и дни за издирване на находища от пу..
255.00 лв.
Brand: Camp
Minima 2 Pro на Camp e свободно стояща палатка с алуминиеви рейки, която е компактна ултра лека и с много добра вентилация. Конструкцията е с двойни с..
782.00 лв.
Brand: Camp
Minima 3 Pro на Camp e свободно стояща палатка с алуминиеви рейки, която е компактна ултра лека и с много добра вентилация. Конструкцията е с двойни с..
860.00 лв.
Brand: Camp
Minima 1 SL е една от най-леките едноместни палатки с двойни стени, които се предлагат на пазара. За да сведат теглото до абсолютния минимум, инженери..
430.00 лв.
Brand: Camp
Minima 2 SL е една от най-леките двуместни палатки с двойни стени, които се предлагат на пазара. За да сведат теглото до абсолютния минимум, инженерит..
547.00 лв.
Brand: Camp
Minima 3 SL е една от най-леките триместни палатки с двойни стени, които се предлагат на пазара. За да сведат теглото до абсолютния минимум, инженерит..
625.00 лв.
Brand: Camp
Щеките Backcountry 2.0 на Camp са изработени от алуминий и са на практика неразрушими. Базирани са на телескопична конструкция от 3 сегмента и променл..
82.00 лв.
Brand: Camp
Карбоновите щеки са леки и предлагат много добра устойчивост на технични терени. Camp Backcountry Carbon са телескопични с три сегмента с дължина коят..
131.00 лв.
Brand: Camp
Най-леките трекинг щеки в гамата на Camp, специално проектирани за екскурзии, където щеките биха били полезни, но всеки излишен грам би бил недостатък..
150.00 лв.
Brand: Camp
Sonic Alu Evo на Camp са леки и компактни щеки проектирани да издържат на сериозни натоварвания. Те са идеални за туризъм, алпинизъм и трейл рънинг. Р..
155.00 лв.
Показани 1 от 23 | 23 (1 Страници)
Нашият сайт използва бисквитки
Използваме „бисквитки“, за да може нашият сайт да функционира правилно, за да персонализираме съдържанието и рекламите, за да предоставим функции за социалните мрежи и за да анализираме нашия трафик. Лични данни