Меню
Your Cart

Самохвати

Brand: Fixe
Capitan на Fixe е водещ самохват с класически дизайн и достъпна цена. Изцяло металната конструкция на тялото и палеца е проверена от времето. Палеца и..
85.00 лв.
Brand: Camp
Solo 2 на Camp е ултралек и компактен самохват с ергономичен дизайн, който го прави много лесен за употреба. Назъбеният палец е обработен със специалн..
88.90 лв.
Brand: Camp
От пръв поглед се вижда, че Turbohand на Camp е различен от своите събратя. Главната иновация в неговият дизайн е ролката монтирана на пътя на въжето...
159.00 лв.
Brand: Camp
От пръв поглед се вижда, че Turbohand Pro на Camp е различен от своите събратя. Главната иновация в неговият дизайн е ролката монтирана на пътя на въж..
159.00 лв.
Brand: Camp
Camp Turbochest e гръден самохват с революционна конструкция. Двете ролки премахват триенето на въжето в тялото на самохвата и това улеснява придвижва..
149.00 лв.
Brand: Camp
Turbofoot на Camp ще Ви даде възможност да се изкачвате по въже с лекота, за която не сте и мечтали. Двете ролки премахват триенето на въжето в тялото..
154.50 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Нашият сайт използва бисквитки
Използваме „бисквитки“, за да може нашият сайт да функционира правилно, за да персонализираме съдържанието и рекламите, за да предоставим функции за социалните мрежи и за да анализираме нашия трафик. Лични данни